perjantai 29. kesäkuuta 2012

Mainoskuvaukset

Viime tiistai vierähti vauhdikkaasti mainoskuvauksissa. Kuvattiin fiiliskuvia talotehtaan uuteen esitteeseen, ja samalla videotuotantoryhmä tallensi materiaalia tv-mainosta varten. Kaiken kaikkiaan meitä oli paikalla kymmenisen henkeä. Vaikka töitä paiskittiinkin reippaasti, tunnelma oli silti leppoisa ja välillä naurettiin vedet silmissä! Myös mallit olivat loistavia, ja pienimmätkin heistä jaksoivat poseerata ammattimaisesti koko pitkän päivän. Kiitokset vielä koko porukalle mahtavasta yhteishengestä ja upeasta tsemppaamisesta!

Ohessa pieni kurkistus kuvauksiin... Kuvanlaatu taattua iPhonea!





keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Ainolanpuiston kuvauspäivät

Kesäiset kuvauspäivät Ainolan puistossa :)

Täällä blogin puolella on jo pitemmän aikaa eletty hiljaiseloa... Reilusti yli vuosi on vierähtänyt edellisestä postauksesta! Mutta nyt päivitellään taas - ja toivottavasti hiukkasen tiuhempaan! Töitä on riittänyt ja viime viikonloppu menikin Ainolan puistossa lapsia, perheitä ja lemmikkejä kuvatessa. Sää oli mukavan aurinkoinen niin perjantaina kuin lauantainakin, eikä paljon pelättyä sadetta koskaan tullut. Kiitokset kuvauksissa olleille perheille rennosta meiningistä ja hyvistä poseerauksista!

Kuvauspäivät onnistuivat yli odotusten, joten jatkoa on varmasti luvassa myös tulevaisuudessa. Ohessa hieman maistiaisia viikonlopun tunnelmista olkaa hyvä!

Ai niin! Kuvausten lomassa putkahti ilmoille myös muutamia hyviä ideoita, niistä lisää myöhemmin... Pysykäähän kuulolla! Ja viimeistään elokuussa tempaistaa taas samantyyppisen kuvauspäivän tiimoilta :)

Pienten kuvaaminen onnistuu aivan mainiosti puistossakin! Kesän vehreyttä on ihana käyttää rentoihin kuviin taustalle. Toimme paikalle mukavasti maisemaan sopivaa rekvisiittaa, vilttejä ja tämän kauniin puulaatikon. Mukana kuvauksissa oli paljon ihania perheitä :)