keskiviikko 21. elokuuta 2013


Assari-Sarppa tässä terve!

Työharjoittelu Martun luona vetelee viimeisiään, joten nyt onkin hyvä aika kirjoittaa vähän blogia ja kerrata mitä kesän aikana on saatu aikaiseksi.

Paljon on ehditty tekemään erilaisia juttuja – kuvauksia on ollut niin kissojen ja koirien, kuin myös ihmisten kanssa. Etenkin Qstockissa Hukan kuvauspisteellä pääsimme erittäin paljon tekemisiin ihmisten kanssa ja löydettiin samalla omat sisäiset eläimemme (Martussa asuu pieni kirahvi!).

Parasta on uusien asioiden oppimisen lisäksi ollut huiput työkaverit! Joka aamu töihin mennessä on varmaa että ainakin yksi tyyppi on iloisena ovella vastassa, sillä Misty-koira haluaa aina tervehtiä tulijoita. Kissat Untamo ja Lennu ovat myös olleet erittäin piristävä lisä työyhteisöön, kun välillä on voinut rapsutella noita kahta, vaikka en muka kissaihminen koskaan ole ollutkaan. Ainoat konfliktit työpaikalla ovat johtuneet siitä, kun meillä on Lennun kanssa erimielisyyksiä työpisteen herruudesta. Kaikki kissan kanssa eläneet varmasti ymmärtävät kuinka mukavaa niistä on istua näppäimistöllä juuri sillon kun pitäisi tehdä töitä...

Oppimisen lomassa olen saanut töissä myös sopivasti vastuuta ja päässyt suunnittelemaan myös mainoksia esimerkiksi tulevista kuvauspäivistä. Tunnekuva-projektiinkin pääsin kivasti mukaan, kun sain käsitellä esitykseen tulevia kuvia. Itseasiassa kyseinen teos esitetäänkin tällä viikolla Taiteiden Yössä. Eli torstaina 22.8. klo 21:00 alkaen heijastetaan kuvat Oulun taidemuseon takana olevalle seinälle!

Lopuksi voin vaan kiittää Martua tästä huipusta työharjoittelumahdollisuudesta. En todellakaan osannut edes toivoa että kaikki menisi näin hyvin harjoittelun suhteen, joten odotukset todellakin ylittyivät.

Eipä siinä muuta kuin kiitos ja kumarrus
Sarppa kuittaa

 Mimmy ja Lammas! Ja Sarppa!
 Monipuoliset työtehtävät....
Päiväsiestaa välillä. 
 Qstockissa oltiin eläimiä ja kuvaajia :D