lauantai 22. joulukuuta 2012

Loppuvuoden terveiset

Vuoden tultua jo lähes päätökseen on aika hieman kasata ajatuksia ja antaa myös itselle loma-aikaa. Syksy oli todella kiireinen ja työntäyteinen. Paljon uutta, useita ihania vanhoja asiakkaita ja monta monta uutta asiakasta. Ajattelin näin tulevan joulun ja uudenvuoden kunniaksi esitellä lyhyesti mitä  saimme aikaan upean työryhmäni ja assistenttieni kanssa nyt syksyllä. Alla muutamia esimerkkejä töistäni. Uusia kuvia lupaan sivuilleni www.marjovaisanen.fi heti tammikuussa! Käythän katsomassa.

Koko puolen vuoden ajan teimme ahkerasti hommia ja toimin tuottajana sekä ohjaajana Seta Ry:n www.seta.fi tilaamassa nuoriso-dvd:ssä. Dvd "Moninaisuus on meissä. Sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus nuorten elämässä" julkaistaan tammikuussa. Kiitän Seta Ry:tä hienosta yhteistyöstä mutta erityisesti haluan kiittää niitä upeita nuoria, jotka tulivat mukaan dvd:n tekoon. Kiitos: Niko, Eska, Petra, Reiska, Darja, Pekka, Ida ja Tiina.  Erityiskiitos hyvälle ykköskuvaajalle ja leikkaajalle Villelle www.pohjonenproductions.com ja Hannu Halmetojalle, haastattelija Minna Kuosmanen teki loistokysymykset. Tehtiin hyvää työtä yhdessä, asiakas oli erityisen tyytyväinen. Tästä projektista työharjoittelijani Petra kirjoittaa myöhemmin enemmän.




Loppukesän ja alkusyksyn iso rutistus oli uusia Hammaslääkärikeskus Aarian nettisivukuvitusta.Kiitos Markolle Mainostoimisto Kluu www.kluu.fi Kuvasimme lähes koko henkilökunnan, ei jäykkään studiotyyliin vaan vehreässä Ainolanpuistossa raikkaassa kesäsäässä. Teimme myös päivän kestäneet kuvaukset heidän asiakastiloistaan. www.hammas-aaria.fi


Lisäksi olen kuvannut Oulun Kaupungin ekotukitoiminnalle kalenterikuvauksia. Kalenteri julkaisiin ja hyvältä näytti kuvatkin :) Kuvaukset rutistettiin kasaan parissa tehokkaassa viikossa. Kauniit kiitokset mahtavasta yhteistyöstä Oulun seudun ympäritötoimen Hanna-Mari Koivukoski ja Mainostoimisto Kluun Marko Kallio.



Kajaanin ammattikorkeakoulun kuvaukset veivät meidät Kajaaniin www.kajak.fi. Yhteistyö Mainostoimisto Pakkahuoneen www.pakkahuone.com Nina Patrikan kanssa on hedelmällistä, saumatonta ja ennenkaikkea mukavaa. Lisäkuvauksia tehtiin Oulussa hieman myöhemmin.



Vakioasiakkaani Projektipalvelu Prodeco www.projektipalvelu.com tilasi minut kuvaamaan useita kohteitaan. 



Useita kuvauksia tein myös rakkaalle asiakkaalleni Liikuntakeskus Hukalle.
www.hukka.net Yksi hauskimmista kuvauksista oli Hukan pikkujoulut. Esiintyjänä oli ihana Krisse Salminen :D Kuvasimme myös parisensataa iloista juhlijaa paikalle järjestetyssä kuvauspisteessä.



Oulun Kaupungin tiedekeskus Tietomaasta www.tietomaa.fi otettiin yhteyttä ja kaivattiin uusia ja raikkaita kuvia esiteisiin. Pääasiassa oli tarkoitus kuvata uutta X vai Y- näyttelyä mutta otin myös kuvia tiedekaupasta. Kiitos ihanille malleille :)


Vakioasiakkaalleni Dekotalolle www.dekotalo.fi tein parin kuvausta. Mallit loisti, työryhmä toimi, mitäpä sitä muuta hyviin kuviin tarvitsee. Niin, tottakai idearikkaan ja hyvän kuvaajan :D


 
Koko syksyn aikan teimme myös useampana viikonloppuna yhteystyökumppanini Eläintarvike Muskettikoiran kanssa lemmikkikuvauksia. Näiden lauantaipäivien tiimellyksessä kuvasin kymmeniä ihania pusuttavia koira-asiakaita. Taisi mukaan mahtua muutama kissakin. Seuraavan kerran kuvataan 2.2.2013. Kiitos Muskettikoira ja ihanat myyjät sekä Kirsi <3>



Ja paljon tuli muutakin  kuvattua, niistä sitten nettisivuillani. Hyvänmielentalolla kävin vetämässä Lyhtyprojektia ystäväni Soilan kanssa ja Itsetunto-valokuvaus kurssia. Kiitos osallistujille, projekteista toivottavasti on pitkäaikainen hyöty. Lisää kurssi ja opetustoimintaa tulossa keväällä!

Teimme myös kahden päivän avustajarekisterikuvauksia, uusia ihania malleja ja tottakai niitä jo rekisterissä olevia voi kysellä minulta tammikuussa :)

Syksyn yksi suurin juttu oli Yksi Teistä näyttelyn julkaiseminen ja uuden Yksisiipiset projektin käynnistäminen, siihen saimmekin jo apurahaa.

Lopuksi haluan vielä kiittää hyviä assistenttejani, yhteistyökumppaneitani ja asiakkaitani hyvästä ja antoisesta vuodesta. Ensi vuonna tehdään töitä vielä isommalla tarmolla, yhteistyöhön luottaen ja tavoitteena aina paremmat, ihmisläheisemmät ja tarkoituksenmukaiset kuvat. Assistenttini Petra teki lystikkään joulukortin:


Riemukasta, rauhallista, rentoa joulunaikaa kaikille. Paljon hyvää uudelle vuodelle 2013!

Toivottelee Martu Väisänen ja kumppanit
 



1 kommentti:

  1. Wau :) Teettepä te mielettömän paljon kaikenlaista hienoa. Toivottavasti minäkin pääsen teidän kanssanne tekemään töitä. t. Marianna

    VastaaPoista