keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Marjo se kuvaileepi :D


Johanna ystäväni "mainosti" minua oheisin sanakääntein ;)

juu mie mainostin että marjo son kuvannu ihan kaikki mitä voi kuvata.. son kuvannu kengurut, rokotiilit, yhen mammutin, sitte son kuvannu amerikan residentin ja sen rakastajattaren (itse teosta), ja son kuvannu raketista käsin ja son kuvannu samalla rattastaen hevosella (laukaten tietenki), son kuvannu MacGyverin ja sen serkun ja sitte son kuvannu Alaskassa pingviinejä ja noi noi Ruottin Viktoorian hääkuvatki se kuvas ;);)

Huumori auttaa oikeesti kuvaustilanteissa vaikka en nuita kaikkia olekkaan oikeesti kuvannut ;)

Nyt on kiireiset viikot meneillään: Olen kuvannut monet häät ja lähes itkenyt onnen kyyneleitä (ja syönyt maittavat hääateriat), ylioppilaat ovat poseeraaneet edessäni, samoin useat koirat. Rakennuksia, rennon asiallisia poseerauskuvia, kesäteatteria (suosittelen lämpimästi OTN:n Charleyn täti näytelmää! http://www.otn.fi/kuvagalleria.php?p=kuvagalleria&sp=41), lisää koiria ja ihania juhlia.

Heinäkuussa tapahtuu: koirakuvauspäivä no 2. Aloitan myös uuden avustajarekisterin kasaamisen ja siihen liittyvät mallikuvaukset. Niistä mainosta ja tiedotusta juhannuksen jälkeen.

Ihanaa juhannusta, valoa ja lämpöä!

2 kommenttia:

  1. Enkä ees Lapin lissää pistäny ;) Mutta pakko on myöntää, että on se Marjo kone ku Alaskasta on pingviinejä löytäny... moni ei siihen pystyis!

    Vaan ookko sie Marjo kertonu mistä me saatiin tuo eläinkuvausidea??? No mie kerron ku sulta jää aina osa kertomatta... Siis siinähän kävi niin, että Marjo oli just tullu kuvvaamasta jotain valtion salarojektia tuolta itärajan toiselta puolelta ku me kohattii tuolla kylillä. Se vahingossa eksy minun luennolle ku venäjän mafia oli ollu sen perässä. Luennolla se kerto sitte kuinka sille oli yksissä kuvauksissa käyny vähän hassusti. Se oli kattokaas ollu kuvvaamassa vallaitten rantautumista sieltä veestä käsin.. tahto kato tarkkoja kuvia ja saaha sen kautta selville miksi net rantautuu. No siinä rytinässä soli ottanu matsia hain kanssa. Mie sitte sille näin eläinkouluttajana heitin pari linkkivinkkiä miten jatkossa motivois sen hain toteuttaan jotain muuta kuin ravinnonhankintakäytöstä. Marjo sitte ehotti, että hitsi aletaanko reenaan koirilla ja lähtään vuen päästä kuvvaamaan opossiumien suvunjatkamisjuhlia... No miehän suostuin tietenki näihi rojekteihin ja näin sitä ollaan sitte reenailtu. Seuraavana vuonna ollaan suunniteltu sitte sellasta leijonien agilitykisojen järkkäämistä.. Mie koulutan agiliitoon jonku leijonakissan ja marjo kuvvaa. Halutaan jotain ton tyylistä kuvaa mitä Terhi ja Bruno meille tarjosi ;)

    VastaaPoista