perjantai 4. kesäkuuta 2010

Kiireisiä viikkoja pukkaa :)


Kalenteria täyttelen ja se täyttyykin hyvää vauhtia. Onneksi saan reippaaksi kaveriksi maanantaista lähtien kesätyöntekijän Thean joka tulee keikoille mukaan ja avustaa muutenkin :) Töitä riittää kahdelle tekijälle ja mukavahan se on reipasta nuorta naista opettaa.

Tänään aloitin uuden rakennuskuvausprojektin eräässä ala-asteessa ja vastaani sain (vaikka tarkoitus olikin kuvata rakennuksen yksityiskohtia) iloisen ja reippaan joukon ala-asteen henkilökuntaa ja oppilaita. Varsinkin pienet oppilaat olivat kovin innokkaita tulemaan kuviin mukaan. Vauhtia ja iloista meininkiä siis riitti! Olipa mukavaa vaikka ulkona tulikin kaatamalla vettä, ulkokuvat otankin sitten ensi viikolla. Tässä yksi otos, ihan hauska liike kuvassa. Poink poink! Kuulemma pulpeteilla saa seisoa jos on valokuvaamisesta kyse, tämä viisaus teillekkin tiedoksi!

Ensi viikolla luvassa yo-kuvauksia, koiria ja koiria ja koiria, lisää rakennuksia, koiria (vielä kerran) ja yhdet häätkin! Ja jos tämä nainen vielä irtoaisi yhden väittelyjuhlan kuvaamiseen niin olisi kyllä melko tehotyttö! Suunnitelmissa studiohommia (mielenkiintoista!) ja firman kehittämistä! Ja pidetään peukkuja yhden hakemuksen suhteen... Niistä tietoa myöhemmin.

Ja se muotokuvauskirja: tulee vasta kesäkuussa painosta! Kärsivällisyyttä siis odottamiseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti