maanantai 25. lokakuuta 2010

Uusia ihania kuvauksia :)








Laajennan monipuolisena kuvaajana kuvaustarjontaani ja näin luontevana osana kuvauksiin mukaan tulee herkät, hienotunteiset ja ihanat uudet kuvaukset.

Vauvamahakuvissa voin tallentaa odotuksen viimeiset hetket, kuvaus rakennetaan yhdessä kuvattavien kanssa. Tehdäänkö kuvista minkähenkisiä niin se on vaan mielikuvituksesta kiinni! Herkkää, hauskaa, räväkkääkin. Mukaan voi ottaa myös lemmikkieläimiä, vaikka tulevat isovanhemmatkin. Tai sitten kuvataan herkät kuvat perheestä.

Huomenlahjakuvauksissa saadaan kauneus ja kuvattavan persoonallisuus esiin hyvällä yhteistyöllä sekä ennen kuvausta pidettävällä ennakkopalaverilla. Hienovaraisesti ja harkitusti mietitty rekvisiitta tukee kuvausta, kuvattava on kuitenkin tärkein ja se fiilis mikä hänellä kuvissa on. Siihen pyrin että kuvaushetki on rento, tunnelmaltaan luonteva. Se fiilis näkyy ja ihmisen persoona hyvissä kuvissa!

Kaikissa kuvauksissa kaiken A ja O on se että pystyy luomaan kuvattaville rennon ilmapiirin. Pidän myös erityisen tärkeänä hyvänä henkilöohjausta ja valaisua jolla tehdään todellinen muotokuva ja näin tuodaan mallista parhaat (kauneimmat/komeimmat) puolet esiin.

Kiireinen kesä takana mutta sepä vaan hyvä! Lisää kuvia tulossa taas hetken päästä.

Katsothan sivuni www.marjovaisanen.fi

Olen myös facebookissa, sinne fanittamaan hep :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti