torstai 20. tammikuuta 2011

Upiaa pin-uppia esillä Lifestyle Kaupassa.

Ihanaa. Ja upiaa totta kai!

Näyttely on nyt pystyssä ja kaikki meni niin kuin pitikin. Kuukausien projekti on tuottanut upeat ja kehutut kuvat, jotka ovat nyt esillä Lifestyle Kaupassa Oulussa. Tervetuloa!

Ihailen kaikkien työryhmässä olleiden tarmoa ja innostusta. Kiitos kaunis! Teimme tämän yhdessä. Kuten olen usein sanonut, valokuvausprojektit vaativat toimivan tiimin ja hyvän tunteen kuvattaville, jotta kuvissa on luontevaa ja helppoa olla. Sen tunnelman luo valokuvaaja omalla osaamisellaan. Se tarmo ja into, mikä kuvattavissa oli - sitä jaksan ihastella ja kiittää. Uskon, että se näkyy myös kuvissa.

Mielestäni näyttelyt ovat osoitus kuvaajan ammattiylpeydestä ja taidosta. Kuvausta ei vain "harrastella", eikä hyviä kuvia saa pelkällä näpsimisellä. Lisäksi samalla on voitava hoitaa ammattimaisesti kaikki asiakastyöt - näyttelykuvien tekeminen ei vie niiltä aikaa, vaan päinvastoin antaa lisää energiaa. Ja ammattitaitoa. Ikinä ei voi olla liian valmis. Koen omilla projekteillani parantavani kykyäni kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita. Siinä "harrastelu" on kaukana.

Avajaiset menivät hienosti, Kauppa oli täynnä porukkaa! Kuulemma yksissä avajaisissa on ollut enemmän porukkaa, mietinkin minne ihmiset mahtuivat silloin, kun nytkin oli tupa täynnä sakkia! Ihana pin-up -henkinen kakku koristi tarjoilupöytää, siitä kiitos Lealle <3. Mukana oli myös kuohuviiniä ja vaahtokarkkeja, sööttiä :D



Ja tänään oli Yle Oulussa radiohaastattelu minusta. Kerroin näyttelystäni, puhuttiin myös huomenlahjakuvauksista ja sivuttiin myös naiskuvaa. Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka, mutta aika on tuollaisissa jutuissa aina valitettavan rajallinen. Hyvä juttu saatiin kuitenkin aikaiseksi.

Ja olkaahan tarkkoja myös Kalevan suhteen. Sinne ilmestyy tuttu naama jossain välissä ;) Vuh vuh vaikka tässä vinkkinä!

Mutta vaikka olenkin todella iloinen ja ylpeä tästä työstä, suunnittelen jo toista näyttelyä. Kuvat ovat jo päässäni ja malleja valitaan pikku hiljaa. Ja paljon uusia kaupallisia kuvausprojekteja on tulossa tässä keväällä, niihin on nyt erityisen tarmokas olo. Yhteistyökuvioita hiotaan koko ajan, suuntaan jos toiseenkin.

Sanoisin että mahtavaa! Tai vaikka että UPIATA :) Tästä on hyvä mennä eteenpäin!

Marjo



2 kommenttia:

  1. Upiata???????
    Ovatko nämä ammattikuvaajan kuvia?
    Ei voi olla-

    VastaaPoista
  2. Hyvä Jore.

    Nämä ovat minun ottamiani kuvia ja määrittelen itseni ammattikuvaajaksi. Miten sinä ammattikuvaajan määrittelet? Onko se koulutus, kokemus vai hienot tittelit? Makuja on monia ja itse pidän työtä onnistuneena. Kuvaan paljon toki muutakin, tässä hieman erinlaista otetta kaamoksen kaatajaisiksi. Joku tykkää joku ei, kehuja on tullut sarjasta kovasti ja mallit sekä työryhmä työhön erityisen tyytyväisiä. Sinä et todennäköisesti näistä kuvista pidä mutta ei tarvitsekkaan pitää. Kritiikkiä voin ottaa vastaan kun se on perusteltua eikä perustu vaan muutaman sanan heittoon.

    Koko sarja töistä tulee esille nettisivuilleni parin viikon sisällä. Tässä vaan osa kuvista.

    Marjo

    VastaaPoista