torstai 3. maaliskuuta 2011

Keskitalven taite.

Ja ilmassa jo hiukan kevään tuntua ja paljon uudistuksia tulossa.

Pitkästä aikaan kerkeän tännekkin, kirjoittelemaan blogia. Alkuvuosi on mennyt työn touhuissa, uusia yhteistyökumppaneita on löytynyt ja ihania uusia asiassuhteita luotu. Olen mm päässyt Oulun seudun ammattikorkeakoulun toimitustiimiin, aloittanut yhteistyön parinkin suuren firman kanssa ja kesän lauantait täyttyy hääkuvauksista. Koirakuvauksia, promokuvia, edustustasoisia henkilökuvia, huomenlahjoja, ihania muotokuvia jne. Niitä olen tehnyt ja nauttinut! Ja suunnitellut ja hankkinut malleja uuteen valokuvanäyttelyyni :) Siitä lisää kesällä.

Päivitän firmani kotisivut uudelle taajuudelle: uusia kuvia ja uusia tekstejä tulee. Ole kuulolla! Ja hinnat yksityisasiakkaille. Näin sivuni palvelevat paremmin asiakkaitani. Ja avustajarekisterini tarve on ollut ilmeinen, useampi asiakas on ottanut yhteyttä ja malleja on löytynyt projekteihin hyvinkin nopeasti. Tämä kertoo että tuotantojärjestelijän rautaisella ammattitaidollani on tarve.

Jokaisesta käänteestä en kerkeä luonnollisesti kirjoittamaan, niin paljon tapahtuu ja kovalla tohinalla! Tässä kuitenkin pari kuvaa tämänpäivän mainoskuvauksesta, valmiita kuvia tulee esille myöhemmin. Kiitos Otto ja ihana tiimi! Teimme hienot kuvat taas yhdessä!



Huomatkaa tiiviisti maanpinnalla oleva vakaa kuvausasento :D



Ihanaa pitenevää päivää kaikille.

Marjo tehotyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti