tiistai 29. maaliskuuta 2011

Hääkuvaus studiossa.

Ajatuksia hääkuvauksesta studiossa.

Minua pyydettiin ottamaan kauniin ja persoonalliset hääkuvat studiossa ja toki siihen suostuinkin. Studio ei rajoita luovuutta vaan studiossa voidaan enemmän keskittyä ilmeisiin, hienotunteiseen ohjaamiseen ja valoihin. Studio on luovuutta täynnä, se on vaan siitä kiinni miten näkee ja kokee kuvattavat ja minkalaisen oikeanlaisen fiiliksen luo tilanteeseen.

Reetta ja Jarno ottaivat minuun yhteyttä hyvissä ajoin ja palaverissa fiilisteltiin kuvia ja sitä tunnetta mitä kuviin haluttiin saada. Tämä reipas ja iloinen, itsekkin kuvallisella alalla opiskeleva pariskunta, halusivat kuviinsa rakkautta, herkkyyttä ja raikkautta. Sitä lähdimme yhdessä tekemään eräänä talvisena lauantai-päivänä.

Pieni pään kääntö, käsi juuri oikeassa asennossa, rennot hartiat, pilkettä silmissä, rakastunut hymy. Hyvä kuva on monen asian summa. Vaikka kokonaisuus ratkaisee, pyrin entistä enemmän huomioimaan kokonaisuuteen vaikuttavat pienetkin asiat.

Tässä kuvauksessa huomasin taas uusia asioita valaistuksessa joita pyrin työstämään seuraavassa kuvauksessa. Eli ihania ahaa-elämyksiä tuli! Uusia kikkoja kannattaa aina pyöritellä päässä, näin saa uutta raikasta otetta myös työntekoonsa.

Ja tällä kuvaajallahan raksuttaa, nyt viimeistelen uudistuksia nettisivuille, teen markkinointihommia ja mietin tulevaa näyttelyä. Ja kuvaan ja käsittelen ja kuvaan ja käsittelen. Onneksi saan lähiviikkoina apua työkiireitäni purkamaan, sitten laitataan oikein kunnolla tuulemaan :D

Aurinkoa, valoa ja kevättä! Joutsenet ovat tulleet jo pohjoiseen!

Marjo









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti